Αίτηση για την επιλογή
Γνωρίζετε τον αριθμό του αντικειμένου;
 επίδειξη

DOM είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα στον τομέα των ακινήτων στην Κύπρο. Αποτελεί μια ανοικτή, ενημερωμένη και βολική βάση δεδομένων για τα ακίνητα. Στόχος μας είναι να κάνουμε την αγορά ακινήτων της Κύπρου όσο γίνεται πιο διαφανή, εξαιρετικά σαφής και ανοικτή για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη. Και επίσης να παρέχουμε στους αγοραστές και τους ενοικιαστές, τους ιδιοκτήτες ακινήτων και τις εταιρείες διαχείρισης ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο με μεγάλες δυνατότητες και πολλά πλεονεκτήματα.

Η μοναδικότητα της βάσης ακινήτων της Κύπρου στηρίζεται σε αρκετές αρχές:

- Επικαιρότητα. Οι πληροφορίες σχετικά με όλα τα ακίνητα στη βάση δεδομένων μας ενημερώνονται κάθε 12 ώρες. Η μοναδική πύλη για τα ακίνητα της Κύπρου οι αγγελίες της οποίας είναι «επίκαιρες»!

- Διαφάνεια. Συνεργαζόμαστε απευθείας με τους εργολάβους, τους ιδιοκτήτες και τις εταιρίες διαχείρισης. Όλα τα ακίνητα στη βάση δεδομένων μας έχουν ελεγχθεί. Οι τιμές τους είναι οι πιο σωστές, χωρίς πρόσθετες επιβαρύνσεις και κρυφές προμήθειες.

- Ευκολία. Η πύλη μας είναι όσο το δυνατόν βολική και απλή. Δεν υπάρχει τίποτα περιττό εδώ. Μιλάμε και φιλοξενούμε αγγελίες σε τρεις γλώσσες.

- Γρήγορες πωλήσεις. Άμεση μεταφόρτωση των αγγελιών σας σε 50 ιστοσελίδες των συνεργατών μας, οι οποίες είναι οι μεγαλύτερες πύλες και φόρουμ ακινήτων στην Ευρώπη και τη Ρωσία. Κάθε μήνα θα προσθέτονται τρεις νέες ιστοσελίδες.

- Ενοικίαση με ένα κλικ. Αναρτώντας μια αγγελία ενοικίασης στην ιστοσελίδα μας, απολαμβάνεται άμεση μεταφόρτωση της σε όλες τις μεγαλύτερες εξειδικευμένες ιστοσελίδες στον τομέα της μακροπρόθεσμης και βραχυπρόθεσμης ενοικίασης (συμπεριλαμβανομένων Booking.com και Airbnb.com). Ο αριθμός τους αυξάνεται κάθε μήνα. Στον Λογαριασμό χρήστη μπορείτε ταυτόχρονα διαχειρίζεστε τις αγγελίες σε όλες τις πύλες, όπως το να προσθέσετε και να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες, τα ημερολόγια, το κόστος του ακινήτου και πολλά άλλα με ένα μόνο κλικ!

- Δώρα για τους πελάτες. Δεν είμαστε άπληστοι και προσφέρουμε στους πελάτες μας δωρεάν επαγγελματική φωτογράφιση, μαγνητοσκόπηση από αέρα των αποκλειστικών ακινήτων, δωρεάν μετακίνηση και νομικές υπηρεσίες, καθώς και πολλά μπόνους και δώρα.

- Ανάπτυξη. Αυτή τη στιγμή ασχολούμαστε ενεργά με την αγορά ακινήτων στη Λεμεσό. Στο άμεσο μέλλον θα ανοίξουμε ένα υποκατάστημα στην Αγία Νάπα/Πρωταρά. Στη συνέχεια θα εμφανιστούν γραφεία στη Λάρνακα, τη Πάφο και τη Λευκωσία. Έχουμε φιλόδοξα σχέδια!

Υποστηρίζουμε την πολιτική των δίκαιων τιμών και θέλουμε να συγκεντρώσουμε όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων της Κύπρου σε ένα μέρος με ένα απλό στόχο: να προσφέρουμε στους πελάτες ποιοτικά ακίνητα σε λογικές τιμές, ενώ στους ιδιοκτήτες γρήγορες συναλλαγές, τους καλύτερους πελάτες και ελάχιστο κόστος!loading map...

αφήστε εφαρμογή


Όνομα *
Κινητό Τηλέφωνο *
Τι είδη των ακινήτων που σας ενδιαφέρει;